2017 İlkbahar aylarında öne çıkacak 7 trend

Bugünlerde yüzünü gösteren güneşle birlikte içimiz ısınmaya başlasa da, hava hala buz gibi. Kalın kabanlar, montlar, botlar üzerimizdeyken, ilkbaharın ve hatta yaz aylarının hayalini çoktan kurmaya başladık bile.  Neyse ki baharın gelmesine sayılı günler kaldı. Bu durumda 2017 kadın modasında öne çıkacak trendleri de şimdiden incelemeye başlamak gerekli. Malum, alışveriş çılgınlığına kendimizi kolaylıkla kaptıran biz kadınlar için,  eksik listelerinin önceden hazır hale getirilmesi ve bahar alışverişine öyle başlanması şart.

Şimdi gelelim 2017 ilkbahar kadın modasında öne çıkacak bu 7 trende! Trendleri listelerken çoktan bana bahar geldi. Hadi sıra sizde! İçinizi ısıtacak, cıvıl cıvıl, rengârenk, enerji saçan kombinlere bir göz atalım.

  • Parlak Renkler

Renklerin en parlak tonları 2017 ilkbahar-yaz defilelerinde podyumdaydı. Sarılar, pembeler, maviler, yeşiller capcanlı ve enerjik. İsterseniz baştan aşağı tek bir parlak renkle ya da farklı tonları bir araya getirerek gününüze ışıltı katabilirsiniz.

 

 

  • 80’ler

80’ler modası kış aylarındaki varlığını 2017 ilkbahar-yaz aylarında da sürdürecek. 80’ler nostaljisi çılgın kombinlere yansıyacak, etkileyici stiller yine sokakları kasıp kavuracak.

 

 

  • Baştan Aşağı Çiçek Desenler

İlkbahar olur da çiçek desenleri sokaklara dökülmez mi? Bu ilkbaharda da baştan aşağı çiçek desenleriyle cıvıl cıvıl kombinler yaratabilirsiniz.

 

 

  • Farklı Desen Kombinleri

Farklı desenli kombin parçalarınızı itinayla bir araya getirerek, yaratıcı stiller oluşturabilirsiniz. Son bir kaç sezondur görmeye alışık olduğumuz bu trend yaratıcılıkta sınır tanımıyor.

 

 

  • Transparan Detaylar

Transparan detaylar dünyaca ünlü tasarımcıların koleksiyonlarında yer almaya devam ediyor. Transparan etekler ya da transparan detayları olan bluzlar, elbiseler ilkbahar – yaz aylarında kadınların tercihleri arasında bulunuyor.

 

 

  • Minimal Kombinler

Minimal giyim tarzını benimseyenler bu kadar rengin ve iddianın olduğu bir sezonda tercihlerini yalın kombinlerden yana kullanabilirler.  Soft ve natürel renkler minimal kombinlerin en belirgin özellikler arasında yer alıyor.

 

 

  • Çizgiler

Enine, boyuna, her çeşit çizgi 2017 ilkbahar – yaz koleksiyonlarında oldukça fazla yer alıyor. Siz de vücut yapınıza göre çizgili parçaların gücünden yararlanabilir, etkileyici stillere imzanızı atabilirsiniz.

 

 

 

Bu yazıyı paylaşmak ister misin?