3 Mart Venüs Retrosu

Venüs Retro (3 Mart – 16 Nisan 2017)

Evet yine yeniden bir Venüs Retrosu ile birlikteyiz…
Retrolar hepimizin anlayacağı dilde aslında açık kalmış dosyaların kapanma zamanlarıdır.
Peki hangi konuda? Hangi dosyalar? dersek, işte o zaman hangi gezegen ve hangi burç olduğu önemli !!!

VENÜS te geri hareket mi var? Venüs hangi konuları yönetir diye baktığımız da ilk akla gelen her daim olduğu gibi hatta astrolojik danışmanlıkta en çok sorulan soruların ilk iki sırasını oluşturan AŞK, PARA, hem kendi maddi ve manevi kaynaklarımız, (hem de ortak maddi ve manevi kaynaklar eş ile, ortağımız ile) ortaklık, danışmanlık, partner ilişkileri, evlilik, hukuksal konular, estetik, güzellik, sanat, dekorasyon, üşengeçliği, manipülasyonu, kibirliliği, nefse ve zevke düşkünlüğüdür.
Önce BALIK ( ve 12.ev konuları) burcunda daha sonra ise KOÇ (ve 1.ev konuları) burçlarında geri hareket yapıyorsa da, o zaman bu burçlar nelerden bahseder?

Melankoli, sanatçı ruhluluk, sevildiğini bilmek isteme, rüyalar alemi, bağımlılıklar, adanma, aldatılma, coşku, cesaret, adrenalin, çabuk sıkılma, çocuksu ruhluluk, estetik, güzellik, bencillik…. gibi gibiiii

Videomuzda Venüs Retro özetini bulabilirsiniz;

3 Mart – 16 Mart arasın da Neler Olabilir ? – Ne Yapmalı ?

• Kapanmamış aşk ilişkileri, ayrıldığınızı düşündüğünüz sevgililer ile karşılaşma, iletişime geçme (aslında kapanmamış bir duygu akışını artık kapatma zamanı geldi diye bakmakta yarar var)

• İkili ilişkiler, ortaklık, partnerlik ya da evlilik sürecinde çözümlemediğiniz iletişimsel, geleceğe yönelik, para ile ilgili konular ortaya çıkar. (çözümlemek ve sonuçlandırmak için harika zamanlama)

• Nefes alamadığınızı hissedebilirsiniz, (doğru Nefes için Nursen Sevdasız a ulaşabilirsiniz)

• Rüyalarınız daha hatırlanır hale gelebilir, (Rüya Analizi için Nesrin Dabağlar ı takip edebilirsiniz)

• Sevilmediğinizi hissedebilirsiniz, (Kendinizi seviyor musunuz? Bir düşünün derim, 1 gün boyunca başkaları sizi sevsin diye neler yapıyorsunuz???)

• Değersizmiş gibi hissedebilirsiniz, (Değersiz olsaydın zaten bu dünya ya gelmezdin !!! hatırla)

• Para korkusu aktive olur, (Aynur Tümen’in Para Kodları kitabında ki 21 adımlık çalışma için çok doğru bir zaman, “korku bilinmeyendir, bil ve çöz” )

• İş yerinizde Mobbing yapıldığını fark edebilirsiniz, (Kendi değerini bilirsen kimse seni değersizlik ile sınamaz !!)

• Sözleşmelerde, söz akitlerinde veya ilişkilerde aldanabilir, aldatılabilirsiniz. (en azından iki kere düşünüp adım atmakta veya bir bilene danışmakta yarar var)

• Mahkemeniz devamlı ileri tarihe mi atıldı, iş mahkemesi olabilir, aile mahkemesi olabilir, bu dönemde sonuca varması mümkün, (Bekleyenler için inşallah !!!)

• Müzeleri gezebilirsiniz…

Bu arada doğum haritasında (horoskobunda) Venüs ü Retro yapanlar parmak kaldırsın… Diz şerbetlisiniz, yani zaten bu deneyimler ile doğdunuz ya hala böyle doğmuşum böyleyim deyip sorumluluğu almayanlardansanız bildik bir konu o yüzden zorlanmazsınız. Lakin ben haritam da kendimi gördüm ve değişim sürecimi başlattım diyenlerdenseniz siz bu dersi zaten alt sınıfta almıştınız o yüzden bilgi birikim var yolunuz açık ol’sun.
Gelelim popüler kültürün dayattığı “öz burcum” diye bildiğiniz ya da tek burcunuz var diye düşündüğünüz Güneş Burcu na göre okuduğunuz lakin yanlış yaptığınız (eğer güneş burcunuz ve yükselen burcunuz aynı ise doğru yapıyorsunuz) konuya … Lütfen astrolojik olarak gazete, dergi ve internetteki burç yorumlarını YÜKSELEN Burcunuza göre OKUYUN ….

Doğum haritanızı bilmiyorsanız, (Venüs Balık ve Venüs Koç burcunda hangi evinizde olacak bilmeyeceğiniz için) o zaman önce Yükselen burcunuza göre okumanızı öneririm…

Yükselenimi de bilmiyorum diyorsanız ne yapalım Güneş burcunuza göre okuyun diye önerebilirim…

Güneş burcunuz (doğduğunuz gün/ay karşılığı olan burç)

Yükselen burcunuz (doğduğunuz saat in karşılığı olan burç)

Ay burcunuz (doğduğunuz gün ve saatte ay hangi burçta ise olan burç)

Venüs geri hareketteyken burçlara nasıl etkileyecek?

3 Mart Venüs Retrosu

Koç
3 Mart – 3 Nisan arasında Venüs Retrosu ve siz… ilişkilerinizde ve aşk hayatınızdaki ben – biz dengesini tekrar gözden geçirmeniz gereken bir döneme giriyorsunuz… Evet çekiciliğiniz arttı, eski aşklar, yeni aşklar tam bir cümbüş hali gibi görünüyor… Belki bu Retro tam zamanı, değer yargılarınızı gözden geçirmek için gelmiş olabilir mi? Hercai liğiniz devam edecek mi Dış görüntünüz (estetik, kuaför,…gibi) ile ilgili değişiklik yapmak istiyorsanız 16 Nisan dan sonrasına ertelemenizi öneririm, geri hareket sırasında yaptığınız görsel değişiklik sonrasında hoşunuza gitmeyebilir. Devam eden ilişkileriniz ile ilgili düşünebilir, gözden geçirebilirsiniz, fakat olumlu veya olumsuz herhangi bir adım atmamanız gerekir.

3 Nisan – 16 Nisan da Venüs Retro yaparken ya sizin ya da sevgilinizin gizli saklı işleri su yüzüne çıkabilir. Bu dönem ilişkiye, ortaklığa bakış açınız değişebilir, sırların ortaya çıkışı hayat felsefenizi değiştirebilir. Hayatınızın denge de olmayan kısımlarını dengeleme ihtiyacı içinizi kemirecek ve adımlar atabileceksiniz. Karmik ilişkiler (ruh eşleri, ikiz ruh) veya geçmişten gelen sevgililer karşınıza çıkabilir. Kabul edin ve yola devam edin, kalan kalır, giden gider ve hatırlatma için gelmesi gereken zaman da kapınızı çalar, işte önemli olan neyi hatırlatmasını istemiştiniz?!! Tam zamanı, işte Venüs geri giderken size zaman tanıyor, değerlendirin.

Hayat sizin, nasıl bir insan ile yol da yürümek istiyorsunuz? Kendi mağaranızda iken karar verin ve 16 Nisan sonrası uygulamaya geçmek için adım atın…

Boğa
3 Mart – 3 Nisan arasında Venüs Retro yaparken ya size ait ya da sevgilinizin gizli saklı işleri su yüzüne çıkabilir. Bu dönem ilişkiye, ortaklığa bakış açınız değişebilir, sırların ortaya çıkışı hayat felsefenizi değiştirebilir. Hayatınızın denge de olmayan kısımlarını dengeleme ihtiyacı içinizi kemirecek ve adımlar atabileceksiniz. Karmik ilişkiler (ruh eşleri, ikiz ruh) veya geçmişten gelen sevgililer karşınıza çıkabilir. Kabul edin ve yola devam edin, kalan kalır, giden gider ve hatırlatma için gelmesi gereken zaman da kapınızı çalar, işte önemli olan neyi hatırlatmasını istemiştiniz?!! Tam zamanı, işte Venüs geri giderken size zaman tanıyor, değerlendirin.

3 Nisan – 16 Nisan Venüs Retrosu sırasında eski arkadaşlarınız ile karşılaşıp geçmiş hakkında sohbet edebilirsiniz. Organizasyonlara katılıp, yeni insanlar tanımak ve iletişim de bulunmak için pek doğru zaman olmayabilir, yanlış anlaşılmalar iletişimi zorlayabilir. Aktivitelerde eksiklikler, hatalar, yanlış rezervasyonlar birbirini izleyebilir. Umutlarınız, hayalleriniz, geleceği oluşturabilmek adına niyetleriniz bir listesini yapın ve adımları 16 Nisan sonrasına bırakın.

Düşünün, listeleri hazırlayın ve planlamayı Retro sonrasına bırakın…

İkizler
3 Mart – 3 Nisan Venüs Retrosu sırasında eski arkadaşlarınız ile karşılaşıp geçmiş hakkında sohbet edebilirsiniz. Organizasyonlara katılıp, yeni insanlar tanımak ve iletişimde bulunmak için pek doğru zaman olmayabilir, yanlış anlaşılmalar iletişimi zorlayabilir. Aktivitelerde eksiklikler, hatalar, yanlış rezervasyonlar birbirini izleyebilir. Umutlarınız, hayalleriniz, geleceği oluşturabilmek adına niyetleriniz bir listesini yapın ve adımları 16 Nisan sonrasına bırakın.

3 Nisan – 16 Nisan Retro yapan Venüs kariyer hayatınız da üstleriniz ile ilişkilerinizde temkinli olmanız da yarar var diyerek başlıyor. Kendi işinizi yapıyorsanız, müşterileriniz ile iletişimde net, anlayışlı ve büyük resme bakabilen bir yapı ile Retro zamanını geçirmenizi önerebilirim. Gecikmeler ve anlaşmazlıklar yüzünden güven kaybı olabileceğini düşünebilir ve yaşayabilirsiniz. Bu dönemde oluşabilecek anlaşmazlıklarda sakin bir şekilde size olabilecek yararı görmeye odaklanmanız gerekiyor. Aile büyükleri ile ilişkilere dikkat.

Geçmişte hayalini kurduğunuz kariyer planınız da neden ilerlemediniz? Hatayı başkasına atmayın ve artık suçlamayı bırakın… ne ol’mak istiyorsunuz?

Yengeç
3 Mart – 3 Nisan Retro yapan Venüs kariyer hayatınız da üstleriniz ile ilişkilerinizde temkinli olmanız da yarar var diyerek başlıyor. Kendi işinizi yapıyorsanız, müşterileriniz ile iletişimde net, anlayışlı ve büyük resme bakabilen bir yapı ile Retro zamanını geçirmenizi önerebilirim. Gecikmeler ve anlaşmazlıklar yüzünden güven kaybı olabileceğini düşünebilir ve yaşayabilirsiniz. Bu dönemde oluşabilecek anlaşmazlıklarda sakin bir şekilde size olabilecek yararı görmeye odaklanmanız gerekiyor. Aile büyükleri ile ilişkilere dikkat.

3 Nisan – 16 Nisan Venüs Retro yaparken yeni ve ilk adım ise yurtdışı ile bağlantılı işleriniz, yüksek öğrenim, seyahatler ve yayıncılık konularında atacağınız adımları Retro sonrasına bırakmanız daha uygun olabilir. Kitap yazmış ve çıkartmayı düşünüyorsanız veya uzun zamandır vermeyi düşündüğünüz bir eğitim mi var, imkan varsa en doğrusu 16 Nisan sonrası tarih olarak netleştirmeniz daha iyi olur. Uzun uzun seyahatler için rezervasyon değişikliğini unutmayın. Ne yapabilirsiniz, yazdığınız kitabın son değişikliklerini kontrol edip, düşen enerjinizi yükseltmek için kendinize zaman ayırabilirsiniz. Bu arada partnerinizin ailesi ile iletişiminize dikkat etmenizde yarar var.

Retro sonrası adımlar için yapılacaklar listesi hazırlamanın tam zamanı…

Aslan
3 Mart – 3 Nisan Venüs Retro yaparken yurtdışı ile bağlantılı işleriniz, yüksek öğrenim, seyahatler ve yayıncılık konularında atacağınız adımları Retro sonrasına bırakmanız daha uygun olabilir. Kitap yazmış ve çıkartmayı düşünüyorsanız veya uzun zamandır vermeyi düşündüğünüz bir eğitim mi var, en doğrusu imkan varsa 16 Nisan sonrası tarih olarak netleştirmeniz daha iyi olur. Uzun uzun seyahatler için rezervasyon değişikliğini unutmayın. Ne yapabilirsiniz, yazdığınız kitabın son değişikliklerini kontrol edip, düşen enerjinizi yükseltmek için kendinize zaman ayırabilirsiniz. Bu arada partnerinizin ailesi ile iletişiminize dikkat etmenizde yarar var.

3 Nisan – 16 Nisan Venüs’ün Retro zamanın da ortak gelirler, tahsilatlar, miras, kredi gibi konularda yanlış anlaşılmalar, gecikmeler gündeme gelebilir. Siz siz olun bu konular ile ilgili acil yapılması gerekenler için geçmişten aldığınız derslere (deneyimlere) güvenerek hareket edin, lakin acil değilse 16 Nisan sonrasına bırakın gitsin… İlişkinizde farkında olmadan tutuculuğunuzu abartıp, kıskanç ve manipülasyon yapıyorken kendinizi bulabilirsiniz.
Ortak gelirlerinizdeki gecikmeler retro sonrası düzene girecek…

Başak
3 Mart – 3 Nisan Venüs’ün Retro zamanın da ortak gelirler, tahsilatlar, miras, kredi gibi konularda yanlış anlaşılmalar, gecikmeler gündeme gelebilir. Siz siz olun bu konular ile ilgili acil yapılması gerekenler için geçmişten aldığınız derslere (deneyimlere) güvenerek hareket edin, lakin acil değilse 16 Nisan sonrasına bırakın gitsin… İlişkinizde farkında olmadan tutuculuğunuzu abartıp, kıskanç ve manipülasyon yapıyorken kendinizi bulabilirsiniz.

3 Nisan – 16 Nisan Venüs Retro yaparken ilişkinizde veya evliliğinizde güven problemleri yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizi sürdürmekte ve dengede tutmada sorunlar çıkabilir. Ortağınız veya eski eşiniz ile süren davalarınız varsa anlaşmazlık veya sorunlar görülebilir. İlişkide veya ortaklıkta imza atacaksanız, 16 Nisan sonrasını beklemenizde ve doğum haritanızı kontrol ettirmenizde yarar var 2017 için…
Geçmişten gelen bir sevgili aklını karıştırabilir…

Terazi
3 Mart – 3 Nisan Venüs Retro yaparken ilişkinizde veya evliliğinizde güven problemleri yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizi sürdürmekte ve dengede tutmada sorunlar çıkabilir. Ortağınız veya eski eşiniz ile süren davalarınız varsa anlaşmazlık veya sorunlar görülebilir. İlişkide veya ortaklıkta imza atacaksanız, 16 Nisan sonrasını beklemenizde ve doğum haritanızı kontrol ettirmenizde yarar var 2017 için…

3 Nisan – 16 Nisan Venüs Retro yaparken çalışma arkadaşlarınız, çalışanlarınız işten ayrılabilir ve onların işleri de size kalacağı için aranız bozulabilir. Hizmet sektöründe çalışıyorsanız yanlış anlaşılmalara özellikle dikkat etmelisiniz, söylemek istedikleriniz yanlış anlaşılabilir. Bu dönemde başkalarından önce kendinize odaklanın…

İş ortamında kendi çıkarlarınızı koruma zamanı geldi gibi…

Akrep
3 Mart – 3 Nisan Venüs Retro yaparken çalışma arkadaşlarınız, çalışanlarınız işten ayrılabilir ve onların işleri de size kalacağı için aranız bozulabilir. Hizmet sektöründe çalışıyorsanız yanlış anlaşılmalara özellikle dikkat etmelisiniz, söylemek istedikleriniz yanlış anlaşılabilir. Bu dönemde başkalarından önce kendinize odaklanın…

3 Nisan – 16 Nisan Retro Venüs’te Aşk hayatınızda daha melankolik, kararsız ve anlayışsız olma olasılığınız var aman dikkat… Güven problemi yaşayıp hayatı hem sevgilinize hem kendinize zehir edebilirsiniz. Birbirinizi anlayabilmeniz açısından çözüme odaklanmanız daha güzel olmaz mı? Çocuğunuz varsa, ilişkilerinizde gerilimli zamanlar yaşayabilirsiniz, daha hoş görülü olmanızda yarar var. Şans oyunları oynayacaksanız, minimum düzeyde oynamak uygun olabilir.

Hobiler mi? evet tam zamanı, içinizde bir cevher olabilir…

Yay
3 Mart – 3 Nisan Retro Venüs’te Aşk hayatınızda daha melankolik, kararsız ve anlayışsız olma olasılığınız var aman dikkat… Güven problemi yaşayıp hayatı hem sevgilinize hem kendinize zehir edebilirsiniz. Birbirinizi anlayabilmeniz açısından çözüme odaklanmanız daha güzel olmaz mı? Çocuğunuz varsa, ilişkilerinizde gerilimli zamanlar yaşayabilirsiniz, daha hoş görülü olmanızda yarar var. Şans oyunları oynayacaksanız, minimum düzeyde oynamak uygun olabilir.

3 Nisan – 16 Nisan Venüs Retro yaparken ev, aile yaşamınız da anlaşmazlıklar yaşanabilir. Aile büyükleriniz hiç olmadıkları kadar hayatınıza karışabilirler, dinleyin… dinlemekten hiç bir zaman zarar görülmemiş. Bu sohbetler sırasında enerjim düştü diyorsanız, o enerjiyi yükseltmekte sizin elinizde biliyorsunuz, tekrarlamaya gerek var mı? Bu arada aile büyükleri eski kapanmamış dosyaları da açabilirler, kapatın artık o dosyaları, hem de bir daha hiç açılmamacasına…Evinizi mi değiştireceksiniz, ya da dekorasyon da yenilik mi?, 16 Nisan sonrasını beklemek daha uygun olur.

Dinlenmeniz gereken bir dönem…

Oğlak
3 Mart – 3 Nisan Venüs Retro yaparken ev, aile yaşamınız da anlaşmazlıklar yaşanabilir. Aile büyükleriniz hiç olmadıkları kadar hayatınıza karışabilirler, dinleyin… dinlemekten hiç bir zaman zarar görülmemiş. Bu sohbetler sırasında enerjim düştü diyorsanız, o enerjiyi yükseltmekte sizin elinizde biliyorsunuz, tekrarlamaya gerek var mı? Bu arada aile büyükleri eski kapanmamış dosyaları da açabilirler, kapatın artık o dosyaları, hem de bir daha hiç açılmamacasına…Evinizi mi değiştireceksiniz, ya da dekorasyon da yenilik mi?, 16 Nisan sonrasını beklemek daha uygun olur.

3 Nisan – 16 Nisan Retro yapan Venüs iletişim evinizde gerçekleşecek ve yakınlarınız, kardeşleriniz ile yakın ilişkilerinize dikkat etmenizde yarar var. En çok da kendiniz ile iletişimiz önemli… Yazışmalarınızı gözden geçirin, yolculuklarınızı planlayın, internet ortamında iletişime/iletişimsizliğe dikkat edin… Adım mı atacaksınız 16 Nisan sonrasına erteleyin.

Sözleşme mi imzalayacaksınız, tüm maddeleri iki kere gözden geçirin…

Kova
3 Mart – 3 Nisan Retro yapan Venüs iletişim evinizde gerçekleşecek ve yakınlarınız, kardeşleriniz ile yakın ilişkilerinize dikkat etmenizde yarar var. En çok da kendiniz ile iletişimiz önemli… Yazışmalarınızı gözden geçirin, yolculuklarınızı planlayın, internet ortamında iletişime/iletişimsizliğe dikkat edin… Adım mı atacaksınız 16 Nisan sonrasına erteleyin.

3 Nisan – 16 Nisan Venüs’ün Retro yapması, hayalci değil de gerçekçi bir bakış ile maddi gelirlerinizi arttırmak için planlarınızı yapabileceğiniz bir dönem, geçmişte hangi hataları yaptınız? Ve bu hatalar nasıl tecrübe oldu, bunu hatırlayın ve 16 Nisan sonrası adım atın… Zaman sahip olduklarınızın değerini bilip, sahip çıkma koruma zamanı ve ardından adım atacağınız zaman da gelecek.

Maddi kaynakların dışında manevi kaynaklarınızı hiç düşündünüz mü?…

Balık

3 Mart – 3 Nisan Venüs’ün Retro yapması, hayalci değil de gerçekçi bir bakış ile maddi gelirlerinizi arttırmak için planlarınızı yapabileceğiniz bir dönem, geçmişte hangi hataları yaptınız? Ve bu hatalar nasıl tecrübe oldu, bunu hatırlayın ve 16 Nisan sonrası adım atın… Zaman sahip olduklarınızın değerini bilip, sahip çıkma koruma zamanı ve ardından adım atacağınız zaman da gelecek.

3 Nisan – 3 Mart arasında Venüs Retrosu ve siz… ilişkilerinizde ve aşk hayatınızdaki ben – biz dengesini tekrar gözden geçirmeniz gereken bir döneme giriyorsunuz… Evet çekiciliğiniz arttı, eski aşklar, yeni aşklar tam bir cümbüş hali gibi görünüyor… Belki bu Retro tam zamanı, değer yargılarınızı gözden geçirmek için gelmiş olabilir mi? Hercai liğiniz devam edecek mi?…Dış görüntünüz (estetik, kuaför,…gibi) ile ilgili değişiklik yapmak istiyorsanız 16 Nisan dan sonrasına ertelemenizi öneririm, geri hareket sırasında yaptığınız görsel değişiklik sonrasında hoşunuza gitmeyebilir. Devam eden ilişkileriniz ile ilgili düşünebilir, gözden geçirebilirsiniz, fakat olumlu veya olumsuz herhangi bir adım atmamanız gerekir.

Açık dosyaların gözden geçirilip kapanma zamanı …

Veee son olarak…

Retrolar sayesinde hayatın koşturmacası içinde görmediğimiz ne varsa görme, kabul etme ve değiştirme imkanı ile karşılaşıyoruz…
Hayatımızın mimarı biziz, astroloji ve diğer her şey o mimari eseri ne kadar isteyip istemediğimizi anlamamıza yardımcı oluyor…
Günleriniz ışıl ışıl tüm yıldızlarla birlikte parlasın…

Nur Banu Telci

astronefs uygulamaları, neoone çatısı altında tatbik edilmektedir.
info@neoone.biz

Bu yazıyı paylaşmak ister misin?